BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!


„Party Animal“ – no nakts dzīves iedvesmotais lietuviešu modes un dzīves veida preču zīmols. Viņš pārstāv ballīšu kultūru un tos, kuri dzīvo un elpo. Aizraušanās ar dinamisku dzīvesveidu, mūziku un stilu atspoguļojas ne tikai „Party Animal“ organizētās ballītēs, bet arī veidojamās apģērbu kolekcijās.

Lasīt vairāk



© PINTEREST

Balts krekls - ir. Balts krekliņš - ir. Bet vai Jums ir balti džinsi? Ne? Tad ir īstais laiks tos iegādāties!

Balti džinsi, tas pats, kā brīvā laika apavi ar polo krekliņu, viens no svarīgākajiem vasaras stila akcentiem. Baltus džinsus kombinēt ar jau esošo garderobi ir vienkāršāk, nekā Jums izstatās... bet tas izdosies tikai tad, kad atzīsiet sāpīgo patiesību - tieši tā, tie smērējas. Izmēģinot visus eksperimentus ar baltiem džinsiem (nepiemērots modelis, plankumi un tamlīdzīgi), tie kļūs par neatņemamu un dabīgu Jūsu stila daļu.

Kā un ar ko kombinēt šīs vasaras akcentu, bet izvairīties no saldējuma pārdevēja izskata? Atbilde Jūs gaida apakšā.

Lasīt vairāk



© Pinterest

Saka, ka labi apavi aizved uz labām vietām. „Un patiešām, kvalitatīvu apavu pāris skapī, sniedz pārliecību par sevi un liek justies labāk. Jo, stilīgi apavi ir pats svarīgākais vīriešu garderobes elements. Cik un kādus apavus vajadzētu vīrietim? Izlasiet mūsu stilistu izveidoto sarakstu.

Lasīt vairāk
Bezmaksas stilista konsultācija